Tel:

Tel:

Šestinski vrh 63

10000 Zagreb, CROATIA

E-mail:     info@bpcleaning.eu

+385 91 56 27 912

+385 91 49 22 399

B&P Premium

Cleaning and Care

O NAMA

B & P premium cleaning and care servis stvoren je kao odgovor na potrebe za redovnim, kvalitetnim i stručnim uslugama čišćenja (higijenizacije), zaštite i održavanja prostora u kojima obitavamo.

 

Za Vas smo razvili nove, sofisticirane programe usluga čišćenja na jedan drugačiji,profesionalniji način, popraćen suvremenim znanjima i tehnologijama (zaštita sredstvima na bazi nano tehnologije).

 

ALL WORK DONE, profesionalno od strane iskusnih, educiranih i pouzdanih djelatnika, koristeći proizvode renomiranih svjetskih proizvođača, dugogodišnje iskustvo u čišćenju i zaštiti;

 

PLOVILA čiji vlasnici vode stalnu borbu protiv utjecaja sunca, mora (soli, vode), odnosno njihovog neprestanog udara na boje, metale, kožu, na slojeve antivegetativne zaštite, vinil i pleksiglas. Redovito pranje slatkom vodom spriječava nepotrebne erozije,međutim preventivna zaštita ne samo da će vaše plovilo učiniti blistavim, već će produžiti životni vijek plovila i smanjiti potrebna ulaganja.

 

VOZILA, bilo da se radi o osobnim ili komercijalnim (autobusi i sl.), sukladno Vašim željama, eksterijer i interijer dovodimo do ponovnog sjaja te na taj način putnicima osiguravamo zavidan komfor, a samim time, ako se radi o komercijalnim vozilima, Vaša prijevoznička tvrtka dobiva zadovoljne i lojalne korisnike.

 

STAMBENI I POSLOVNI PROSTORI, naš izbor je jasan, profesionalno očišćen i blistav prostor stimulirajuća je radna sredina koja pruža dodatnu udobnost i komfor.B & P premium cleaning and care servis djeluje na cijelom području RH, a cijene i načini plaćanja pristupačni su svima.

 

 

                                                           B & P premium cleaning and care

                                                                 100% satisfaction guarantee

 

 

 

 

 

KONTAKT:

Pogledajte video: prezentaciju:

 Linkovi i novosti:

Text Box: